Berichten

Juli 2020: o.a. door de corona-crisis zijn er diverse fysieke bijeenkomsten aan het begin van dit jaar geschrapt. Dit betekent echter niet dat ik heb stil gezeten. Zo zijn o.a. mijn Bijbelstudies voor Trans World Radio opgenomen.  Het is een studieserie over Koningen in de Bijbel. Deze serie is te beluisteren op Groot Nieuws Radio. Het zijn de uitzendingen van 5 augustus 2020 tot en met 21 oktober 2020. Steeds op woensdagavond: https://www.grootnieuwsradio.nl/programma/op-weg-met-de-bijbel/

Op weg met de Bijbel

Ook zijn er online-initiatieven geweest voor diverse gemeenten. Wanneer u wilt weten wat mijn mogelijkheden zijn, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Oktober 2019: Inmiddels ben ik tot en met december 2019 volgeboekt met diverse bijeenkomsten, cursussen, toerustingen en Bijbelstudies. Maar wil je in 2020 gebruik van mij maken: neem dan nu alvast contact met me op voor vrijblijvend advies!

September 2019: Start Showing Hearts Club in de Ichthuskerk Zoetermeer. De Showing Hearts Club is een nieuw initiatief in Zoetermeer. Je leest er meer over op www.openichthus.nl.

Augustus 2019: In het afgelopen seizoen reisde ik door het hele land en kwam ik in diverse gemeenten. Ik vond het bijzonder om mee te maken dat er veel overlap was aan vragen. De ervaringen op de ene plek konden weer gebruikt worden op de andere. Anderzijds kwam ik ook veel diversiteit tegen: elke gemeente is uniek en  gaat uiteindelijk op haar eigen wijze aan de slag. Ik kijk uit naar een nieuw boeiend seizoen! Jeanette Vos-SpekDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is NIKA_20180503_0043-1024x681.jpg