Nieuws

4 juni 2024 Workshop

Je boodschap laten landen door het gebruik van Meervoudige Intelligentie

‘Ik heb het al meerdere keren verteld, maar ze weten het nòg niet?!’

Of je nu vader of moeder, opa of oma, oom of tante, jeugdleider, catecheet of kringleider bent; iedereen heeft dit vast wel eens meegemaakt. Dat kan natuurlijk frustreren omdat je energie niet het gewenste resultaat bereikt.

Waarom komt je boodschap niet over? Meestal ligt dat niet aan de boodschap zelf, maar aan het aansluiten bij de intelligentie van de ontvanger. Niet iedereen leert namelijk door te luisteren naar een verhaal wat wordt verteld.

Maar hoe dan wel? Leer het tijdens de cursus:

‘Meervoudige Intelligentie in het geloof’.

Tijdens de cursus leer je wat de verschillende intelligenties zijn en hoe je die kunt inzetten. Ook ontdek je hoe God aansluit bij de behoeften van de mensen met wie Hij een relatie wil.

De cursus bestaat uit een workshop op 4 juni waarin van alles te ontdekken en te leren valt. Daarnaast is die avond ook een leuk ontspannen moment waarop je zelf op een creatieve manier met je geloof aan de slag gaat. Na de workshop volgen negen aanvullende mails met informatie. Ook is er een persoonlijk contactmoment om aan te sluiten bij wat eventueel nog meer nodig is. Optioneel is er een afsluitende avond waarop we met elkaar terugkijken op het geleerde.

Wanneer? Workshop dinsdag 4 juni van 19.30 tot 21.30 uur

Waar? Gasterij de Toren, Recreatie Landschap Rosenboom, Benedeneind Zuidzijde 283a, 3405CK Benschop

Kosten: € 59,00 inclusief koffie of thee, iets lekkers en materiaal

Aanmelden via onderstaand formulier of stuur een mail naar info@voskerkadvies.nl of bel of whatsapp naar 06-23003703.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *